ESP står för extrasensorisk perception. Den hänvisar till en uppsättning av gåvor, som är mer allmänt känd som det övernaturliga kykyinä. Vilken av dem har du?
Naturliga krafter har ett brett område och det kan finnas en eller flera personer. Sällan, men en person har dem alla.

Jag här samlat ihop en lista över de vanligaste av övernaturliga förmågor efter att ha gjort en hel del research. Låt oss titta på dem – även om du visste skulle bli några av dem.

Intuition: Person inneboende förmåga att få några idéer eller information, som inte har hänt ännu. Intuitionen är allmänt känt mahanpohjatunteena.

Andlig Healing: En person som har denna makt, kan överföra positiv energi till sårade, sjuka eller lider någon annan olägenhet.

Mental överföring: Mycket kraftfulla förmåga att göra det möjligt för en person att manipulera eller påverka andras sinnen. Det är i linje med den tankekontroll.

Telekinesi: Kraft att flytta objekt från plats till plats med hjälp av mental koncentration.

Psykometria: Möjligheten att få information om en person, plats eller ett föremål, hålla objektet, som tillhör en person, som försöker få information.

 Empati/Telepati: En person har möjlighet att få tillgång till andra människors känslor och attityder.

Klärvoajans: Det betyder att det finns en tydlig siktlinje. Medium, som har denna makt, kan du se avlägsna platser och händelser med hjälp av mental ögat.

Det finns också ett antal andra övernaturliga förmågor. Om notering av, men är de vanligaste. Kan du hitta en lista din egen styrka?